Tillgängliggör och skydda användardata - för ökad produktivitet.

Vill du öka tillgängligheten av dina användares innehåll, men tycker att steget till en file sync and share lösning i det publika molnet är för stort?

BBS kan hjälpa dig att få det bästa av två världar: molnets flexibilitet med det egna datacentrets säkerhet och kontroll.

TEL: 08-34 22 28

MAIL: info@bbs.se

Tekniken som används är Hitachi Content Platform Anywhere. Med denna lösning kan du ge dina användare tillgång till sina arbetsfiler var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst. Full frihet och flexibilitet, utan att kompromissa på säkerhet. Användarna kan dela och samarbeta på filer, vilket minskar lagringsbehovet för mail-servrar och PST, eftersom filer kan delas med länkar istället för att ligga som bihang i mail. Lösningen stödjer Enterprise funktionalitet såsom AD-integration och avancerad MDM (Mobile Device Management) -funktionalitet. Alternativt att lösningen integrerar med AD och stödjer avancerad MDM-funktionalitet.

Hitachi Content Platform Anywhere ger automatiskt skydd av användardata. Filerna skyddas, komprimeras, krypteras och replikeras automatiskt av Hitachi Content Platform. Eftersom Hitachi Content Platform Anywhere lagrar filerna i Hitachi Content Platform behövs ingen extra backup, eller restore. Hitachi Content Platform Anywhere nyttjar även Hitachi Content Platforms avancerade funktionalitet för efterlevnad av compliancekrav, så som data retention.