Passion. Engagemang. Drivkraft.

Vårt mål är att tillhandahålla kvalitetsprodukter/tjänster, och en kostnadseffektiv, kundrelaterad service, som ger hög kundtillfredsställelse. BBS vill vara en stabil och pålitlig leverantör som levererar tydlig nytta till sina kunder. 

Målet är att varje slutförd affärstransaktion, ytterligare skall förstärka den kontakt som vi har med respektive kund. Vi arbetar med målsättningen att etablera långvariga och starka kundrelationer, som baseras på kundtillfredsställelse och reell kundnytta.

 

Kontakta oss

Vi har sedan 1987 arbetat med komplexa IT-miljöer med mycket höga krav på prestanda och tillgänglighet.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning.

KONTAKTA OSS ▸

BBS levererar spjutspetskompetens inom områdena lagring, backup, arkivering och asset management. Våra certifierade konsulter har mångårig erfarenhet av design, implementation och drift av IT-infrastruktur hos några av Sveriges största företag.  Vi finns där för dig när du behöver oss, i stort och smått. Vare sig det handlar om att agera bollplank, eller större omfattande uppdrag där vi stödjer din organisation under en längre tid.

Utmärkelser

 

EMEA hitachi spirit award 2011

hitachi data systems partner of the year 2012

 

 

 

Kundreferenser

 
 
DatafolkOchMat.png

Datafolk och mat

Vi har sammanställt en referensbok i form av en kokbok. Boken innehåller recept från ett antal av våra kunder. Recepten ingick i en recepttävling som vi anordnade och där Hovtraktör Werner Vögeli var domare.

Boken ger en trevlig läsning med många varierande matrecept. Det är allt ifrån hela 3-rätters menyer till enklare vardagsmat samt intressant beskrivning av drycker som öl, vin och vatten.

 
 
 
datafolkUpplevelser.png

Datafolk och upplevelser

Här har några av våra kunder beskrivit aktiviteter och händelser på ett personligt sätt. Vi får lära känna personerna genom deras egna berättelser. Det är en stor spridning med allt ifrån rally och fallskärmshoppning till kantarellplockning.